Majakkasaari täynnä elämyksiä

0400 143 814

Pitopalvelu Utössä

Juhlapäivä Utössä on ikimuistoinen elämys jossa yhdistyvät luonto, saaristolaisten perinteet sekä maukas ruoka. Pitopalvelupuolelta Hannalta löytyvät mahdollisuudet niin häiden viettoon, syntymäpäiviin kuin muihin juhliin. Myös erilaiset yritystilaisuudet hoidamme ammattitaidolla.

Tarjoiluissamme maistuvat tarinat ja merenkulun historia

Pitopalvelumme tarjoiluissa on vahva ja persoonallinen tyyli, joka johdattelee ruokailijan saaren tarinoiden ja historian äärelle.

Kerro millaisen tarinan sinä haluaisit juhlapöytääsi — me luomme sen!

Häät ulkosaariston helmassa

Utön saari on toiminut monen hääparin vihkimis- ja juhlatilaisuuksien näyttämönä. Majakan tunnelmallisessa kirkossa tai  kappelissa Utö Bönehusetissa järjestetystä vihkimistilaisuudesta on mukava siirtyä juhlapaikalle katettuun saaristolaispöytään. Hannas horisont on järjestänyt useita hääjuhlia aidossa saaristolaiskodissa, entisellä toimiupseerikerholla tai erikseen vuokrattavalla Utö hembygdsföreningenin tilassa.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan sinun juhlistasi sekä ruoka- ja tilatarpeista!

Hemma hos Hermans — katsaus Utön ruokakulttuuriin

Hannas horisontin yrittäjä Hanna Kovanen sekä hänen äitinsä Solveig valmistavat perinteisiä saaristoruokia kertoillen samalla vanhasta ruokakulttuurista. Tapahtuma järjestetään tilauksesta ryhmille, 4-24 henkilöä.

Kysy lisää pitopalvelusta!

Ota yhteyttä!

Lähetä yhteystietosi ja viestisi, palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste