En fyrö full med upplevelser

0400 143 814

Majoitus Utössä

Bed & Breakfast -majoitus Utön majakan juurella

Luotsimäen aamiaismajoitustalossa on neljä huonetta, joihin mahtuu yöpymään 2-4 henkeä / huone. Yhteistiloina löytyy iso olohuone, suihku, wc sekä keittiö, joka siistitään käytön jälkeen. Talo on rakennettu vuonna 1965 ja se on toiminut luotsiperheiden asuntona. Korkealla kalliolla sijaitsevalta talolta on upeat näkymät yli satamalahden kohti saaristoa. Asunnolta pääset parissa minuutissa majakan juurelle ihailemaan etelähorisonttia ja merta.

Luotsimäen tilaa voi myös ympärivuotisesti vuokrata kokonaisuudessaan omatoimisesti. Kesäisin huoneet varataan Bed & Breakfast -palvelulle. Talvikaudella talosta on mahdollista varata huoneita omatoimiseen majoitukseen.

Bed & Breakfast sisältää:

  • Lakanat
  • Suihkupyyhkeen (ei uimista varten)
  • Aamiaisen, joka tarjoillaan vieressä olevassa kahvilassa

Mökkivuokrausta Utön kylän puolella

Vuokrattavana oleva vanha kerhotalo sijaitsee mukulakivikadun varrella Utön kylän itäisessä osassa. Tsaarin vallan aikana vuonna 1900 rakennettu hirsitalo on ollut Utön linnakkeen käytössä aluksi päällikön asuntona, myöhemmin sotilaskotina ja viimeksi toimiupseerikerhona.

Mökki koostuu kahdesta erikseen olevasta vuokrattavasta osasta.

Pieni noin 12 m2 kahden hengen huone jossa on minikeittiö ja pieni wc sekä suihku.

Iso tila noin 75 m2 sisältää kaksi makuuhuonetta: 2+1 ja 4+1 petiä. Makuuhuoneiden välissä ruokailu- / oleskelutila, josta avautuu tila keittiöön. Suihku ja wc. Makuuhuoneissa pönttöuunit ja olohuoneesta näkymät Utön kylän satamalahdelle.

Eikö yksi tila riitä? Voit myös vuokrata koko kerhon.

Utön lomamökit

Hannas horisont ottaa myös vastaan varauksia Utö login lomamökkeihin. Tarjoamme myös lakanavuokrausta, aamiais- ja ruokapalveluja sekä siivousta etukäteen tilattuna.

Tutustu myös Utö logiin.

Kysy lisää majoituksesta!

Ta kontakt!

Skicka din kontaktinformation och ditt meddelande, vi återkommer i ärendet så snabbt som möjligt.

Jag tillåter att det i fortsättningen sänds erbjudanden och information till mig via e-post.
Jag tillåter att det i fortsättningen sänds erbjudanden och information till mig via SMS.

Rekisteriseloste